Vi lanserer rekrutteringskonferanse i nord

I lengre tid har vi og Personalhuset samarbeidet om et prosjekt, og nå er det på tide å fortelle hva planen er. Vi har registrert at det sør i landet arrangeres flere HR-konferanser med rekruttering som tema, men det er aldri noe som er tilpasset Nord-Norge.

På grunn av dette må du sette av er torsdag 27. februar. Da braker det løs med Rekrutteringskonferansen 2020Scandic Havet i Bodø. Både vi i Jobbnorge og Personalhuset står sterkt i rekrutteringsbransjen, som mediebyrå og bemanningsbyrå.

For mange bedrifter er det er vanskelig å finne den rette kandidaten til enkelte stillinger. Helsesektoren, bygg- og anlegg, IT og systemutvikling er eksempler på bransjer det kan være vanskelig å rekruttere nok folk.

Vi slår oss sammen for å samle viktige aktører i bransjen

Målet er å inspirere og lære av hverandre. Hvordan skal man få folk til Nord-Norge? Og hvordan skal man klare å holde på dem?

Konferansens målgruppe er HR-ledere, HR-medarbeidere, personalsjefer, øvrige ledere og andre ansatte som jobber med rekruttering.

Her vil det deles gode råd og erfaringer for hvordan man skal finne den rette kandidaten til de ulike stillingene, og ikke minst hvor man skal lete. Kanskje må man løfte blikket og se utenfor kommunegrensene for å ansette?

Av foredragsholdere kan vi så langt nevne

  • Christine Calvert
  • Per André Marum
  • Nina Kramer Fromreide
  • Adrian Lund
  • Solfrid Flateby

Hold av 27. februar

Denne torsdagen i februar blir fullpakket fra formiddagen med spennende foredrag til festmiddag på kvelden med prisutdelinger. Emilie Tverbak og Henrik Thodesen skal for øvrig styre showet som konferansierer.

Kanskje du kjenner noen som burde vært nominert for årets stillingsannonse? Eller noen som burde vært nominert for beste arbeidsmiljø?

Følg med på Rekrutteringskonferansens Facebook-side for fortløpende informasjon, både om selve konferansen, men også om de ulike foredragsholderne.

Vi har troen på suksess og har plass til hele 500 deltakere, og ønsker deg hjertelig velkommen.

Ønsker du å vite mer? Ta kontakt med Johanne Mosti Borøy på telefon 97088552 eller e-post.