Kurs/konferanse

Trenger du opplæring i Jobbadmin? Vi har det rette kurset for deg, enten du er ny bruker eller ønsker litt oppfriskning. Om du og dine kolleger ønsker et skreddersydd kurs tilpasset dere kan vi selvfølgelig ordne det. I tillegg arrangerer vi webinarer og seminarer hvor målet er at du skal få ny inspirasjon og kunnskap om rekruttering.

Kurs

Vil du vite mer om kurstilbudet vårt?

Send oss en melding, så tar vi kontakt for å fortelle deg mer om kurstilbudet vårt. Selvfølgelig helt uforpliktende.

Kursdeltaker som jobber på sin pc
Kurs

Superbrukerkurs

Superbrukerkurset er tilpasset deg som skal ha en overordnet rolle i Jobbadmin. Kurset gir deg en innføring i alle funksjonene i Jobbadmin og gjør deg i stand til å håndtere rekrutteringsprosesser fra A-Å, i tillegg til å administrere verktøyet på alle nivå.

Les mer og meld deg på

To kvinner som ser på en skjerm sammen
Kurs

Saksbehandlerkurs

Saksbehandlerkurset gir deg en inngående innføring i de ulike delene av rekrutteringsprosessen i Jobbadmin, fra annonsering av stilling til ansettelse av kandidat. Kurset passer for alle som skal behandle søknader i Jobbadmin.

Les mer og meld deg på

To kvinner som ser på en skjerm sammen, den ene peker på skjermen.
Workshop

Skreddersydde workshops

Vi arrangerer workshops etter dine ønsker, og sammen lager vi en plan for hvilke moduler og funksjonalitet som skal gjennomgås nærmere for deg og dine kolleger.

Les mer

Intuitivt og brukervennlig verktøy for både store og mindre virksomheter. Ved oppstarten hadde vi opplæringskurs for oss som skulle bruke systemet mest, ellers har vi klart oss bra med intern opplæring av ledere og nye brukere. Jeg kan også anbefale å delta på Jobbnorges årlige brukerforum, som jeg opplevde som svært givende både faglig og sosialt

Katrine Denstad Seniorkonsulent, Institutt for samfunnsforskning