Om rekrutteringsverktøyet

Over 16 000 rekrutterere i private og offentlige virksomheter benytter i dag rekrutteringsverktøyet vårt, Jobbadmin. Verktøyet kan benyttes av alle som skal ansette, uavhengig av bransje eller størrelse på virksomhet.

Skybasert rekrutteringssystem

Vi forenkler rekrutteringsprosessen fra behovet oppstår, til ansettelse av din nye kollega. Rekrutteringsverktøyet vårt er skybasert og du kan rekruttere hvor som helst, når som helst. Du får frihet til å lage annonser med din grafiske profil, innenfor rammer som ivaretar universell utforming og brukervennlighet.

For oss er ingen kunder for store eller små. Systemet kan tilpasses alle behov, enten det er offentlige krav eller smarte funksjoner for enkel rekruttering.

Illustrasjon av selger

Vil du teste vårt rekrutteringsverktøy?

Vi viser gjerne hva verktøyet kan gjøre for deg. Helt uforpliktende, selvsagt!


Bestill demonstrasjon

Innovativ og robust teknologi

Vi har alle funksjonene du forventer at et rekrutteringsverktøy burde ha:

  • Publisering direkte til alle medier – Selvsagt!
  • Lekre stillingsannonser som skiller seg ut i mengden – Selvsagt!
  • Enkelt for jobbsøker – Selvsagt!
  • Sikker kommunikasjon med søkere – Selvsagt!
  • Integrasjoner mot fagsystemer – Selvsagt!
  • CV-database – Selvsagt!

Rekrutteringssystemet vårt har i tillegg mange smarte funksjoner du ikke visste du burde hatt. Kanskje vi til og med overrasker deg?

Illustrasjon av check-tegn.

Jobbnorge leverer et profesjonelt rekrutteringsverktøy med høy grad av brukervennlighet i alle ledd

Heine Nilsen Skaar Rådgiver HR, Havforskningsinstituttet

Tyv som stjeler personopplysninger gjennom en skjerm.

Hva med sikkerhet?

Vi tar din og jobbsøkerens sikkerhet på alvor. Systemet har automatiske løsninger og tilrettelegging som sørger for at alle persondata blir behandlet på riktig måte. Du kan med andre ord være sikker på at en enklere rekrutteringshverdag også er en tryggere rekrutteringshverdag med Jobbadmin.

Les mer

Vi svarer telefonen med et smil

Dersom du ringer oss kan du forvente å få hjelp innen 30 sekunder, og det er selvfølgelig helt gratis. Vi har kunder over hele landet som alle får den oppfølgingen de fortjener. Verktøyet vårt eies, utvikles og driftes i eget hus. Dette gjør at vi har nærhet til deg, produkt og marked.

Faglig påfyll

Ønsker du å tenke nytt i måten du rekrutterer på? Rekrutteringshjørnet gir deg faglige artikler om alt innen rekruttering og stillingsannonsering.

Besøk bloggen