Vi som gleder oss til å gå på jobb

Hos oss føler vi nærhet til kollegaene, produktene og er stolte over det vi utretter. Vårt mål er fornøyde kunder, og ansatte som gleder seg til å gå på jobb. Her er alle brikker viktig for sluttproduktet!

Våre verdier

Våre verdier er utfordre, samskape og ekte. Vi er innovative, utfordrer dagens løsning og ser fremover. Sammen med våre kunder utvikler vi beste løsning for fremtidens rekruttering.

Utfordre, samskape, ekte illustrasjon
Felles lunsj på takterrassen

Hos oss har vi

  • festlige kolleger
  • omsorg og oppfølging
  • alvor og mas
  • latter og fjas
  • egg hver torsdag
  • massasje hver tredje torsdag
  • gave på bursdagen
  • top notch pensjons- og forsikringsordning
Profilbilde Morten

Jeg elsker jobben min som utvikler i Jobbnorge fordi jeg får jobbe med hele stacken i applikasjonene våre!

Morten André Lines Senior systemutvikler

Fokus på god helse

Vi har fokus på at våre ansatte skal holde seg frisk og raske, og derfor belønner vi fysisk aktivitet i vår trimordning. Stive nakker og ømme muskler blir håndtert av vår egen massasjeterapeut som besøker oss hver tredje uke. Er det rart vi gleder oss til å gå på jobb?

Ansatte i Jobbnorge som spiser felles lunsj.
Foto fra kirkhelleren på Sanna utenfor Træna

Bli med på tur!

For at vi alle skal bli bedre kjent med hverandre arrangerer vi båre årsfest og blåturer, hvor vi inviterer med oss samboere/ektefeller. Vi har vært på steder som Budapest, Arnøya, Paris, Rødøya, Svalbard, Henningsvær, Røst og Island. Bildet er fra Kirkhelleren på Sanna. Reisemålet i seg selv er ikke det viktigste hos oss, men at vi er sammen og skaper gode minner/historie sammen.

Våre ledige stillinger

Oi! En av våre kontorstoler står tomme. Det betyr at vi trenger en ny kollega. Vi leter etter deg som kan begeistre våre kunder og sammen med oss skape beste løsning for fremtidens rekruttering.

Systemutvikler på kontorpulten

Sommerjobb utvikling

Søknadsfrist: Onsdag 31. mai 2023

Rådgiver - mediebyrå

Søknadsfrist: Tirsdag 20. juni 2023