Hjemme hos oss

Vi har kommet langt med ekte nordnorsk ydmykhet og en god dose klart-vi-kan-mentalitet! Siden 1991 har vi prøvd og feilet, lært og lyktes. I dag er vi en av Norges ledende leverandører av tjenester og løsninger knyttet til rekruttering, og vi vokser stadig.

Gruppebilde av de ansatte i Jobbnorge.

Utfordre, samskape og ekte

Vi jobber tett sammen her på huset og lytter godt til våre kunder. Sammen gjør vi hverandre gode. Målet er å lage beste løsning for fremtidens rekruttering. Utfordre, samskape og ekte – vårt mantra.

Hvem er vi?

Teamet vårt består av 29 personer. Alt vi gjør, gjør vi fra våre lokaler i Bodø sentrum. Hver dag møtes vi til felles lunsj, hvor vi utveksler ideer og løser problemer over smurte brødskiver og en kopp kaffe. Vi er en stødig stab som liker hverandre, og som vet å oppdra skårunger – med kjærlig hånd. Vi tar telefonen når den ringer, og svarer alltid med et smil. Vi jobber hardt for å imøtekomme våre kunder og lover ikke mer enn vi kan holde.

Smilende mennesker som jobber i Jobbnorge.
Tre smilende kollegaer som jobber i Jobbnorge

Vi bryr oss om mer enn jobb

Vi sorterer og resirkulerer der vi kan, og ikke bare dann og vann – vi kjøper tross alt rekene rett fra kaikanten. Vi tar vare på hverandre og deler på husarbeidet. Vi er stolte av å være miljøsertifisert, og har beviset i glass og ramme.

Den som sparer han har. Vi sløser vel ikke… Dun & Bradstreet gir oss AAA.

Vi elsker å få besøk!

Vi bor i andre etasje i Bodø 360, midt i Bodø sentrum. Vi byr selvfølgelig på ekte nordnorsk gjestfrihet – hvis du er i nærheten og det skulle passe seg sånn. Hos oss er du alltid velkommen, enten du ønsker en demonstrasjon av våre tjenester eller bare en kaffekopp og en hyggelig prat.

Bilde av en Jobbnorge kaffekopp.
Logoen til Universitetet i Oslo

Jobbnorge er et profesjonelt rekrutteringsverktøy, som ivaretar søkere og administratorer på en god måte. Jobbnorge arbeider kontinuerlig med forbedringer, noe vi som stor virksomhet er avhengig av. Jobbnorge tilbyr svært god support og har kort behandlingstid.

Maja Jenssen Malnes Rådgiver ved UiO