Våre medierådgivere

I vårt mediebyrå er vi seks medierådgivere som hjelper deg å markedsføre dine ledige stillinger. Her kan du lese litt om hver enkelt av oss og hvilke områder vi er spesielt god på.

Teamleder og medierådgiver Frida Kalbakk

Frida Kalbakk

Frida er teamleder for mediebyrået, og har jobbet hos oss siden 2019. Hun er utdannet journalist og er en meget dyktig tekstforfatter. På CV-en har hun også en bachelorgrad i visuell kultur, film og fjernsyn. Frida har full kontroll på målrettet stillingsmarkedsføring og den gode mediemiksen slik at du skal finne drømmekandidaten. Frida er kreativ, effektiv og svært dyktig! Nevnte vi forresten at hun er en racer på symaskin?

Trine Tverbak

Trine er tekstforfatter og medierådgiver, og har jobbet hos oss siden juli 1999. Hun har utdanning innen tegning form og farge og visuell kommunikasjon og har et godt øye for detaljer og grafisk utforming.  Hun er kreativ og har et godt språkøre, og bistår gjerne med rådgivning av tekst som vekker interesse hos drømmekandidaten. Trine er forresten den du vil ha med deg på laget om du skulle konkurrere i musikkquiz!

Tekstforfatter og medierådgiver, Trine Tverbak
Jørn Novik, mediegrafiker/medierådgiver

Jørn Novik

Jørn er mediegrafiker og medierådgiver, og har jobbet hos oss i hele 22 år. Han har utdannelse som grafisk formgiver og mediegrafiker, og har erfaring fra trykkeri og reklamebyrå. Ønsker du deg en annonse litt utenom det vanlige? Jørn lager gjerne kreative annonser og bistår med medierådgivning slik at du når din drømmekandidat. I tillegg kan vi gjerne nevne at Jørn er en ekte kunster som maler de flotteste landskapsbilder på fritiden.

Lena Solvoll

Lena er medierådgiver i Jobbnorge, og bistår mer enn gjerne når du trenger hjelp til stillingsmarkedsføring. Hun har bakgrunn fra journalistikk, kommunikasjon og markedsføring. Tidligere har hun jobbet som kommunikasjonsrådgiver og prosjektleder, og opparbeidet seg kompetanse som kommer godt med på en arbeidsplass hvor høyt tempo og varierte arbeidsoppgaver fyller timeplanen. Som ett av de siste tilskuddene i det stadig voksende mediebyrået, setter hun stor pris på å være en del av et solid fagmiljø, og ikke minst; et usedvanlig godt arbeidsmiljø.

Lena Solvoll, medierådgiver
Elisabeth Veimoen, mediegrafiker/medierådgiver

Elisabeth Veimoen

Elisabeth har fagbrev som mediegrafiker, og har jobbet både på trykkeri og i avis før hun begynte i Jobbnorge sommeren 1996. Vi kan vel trygt si at Elisabeth har lang og god erfaring med utforming av annonser og ulike kanalvalg/medier. Hun liker å holde seg oppdatert på nye teknologier og muligheter i annonsemarkedet. Elisabeth er særdeles effektiv og godt likt av kundene våre!

Daniel Korsnes-Nergård

Daniel ble en del av teamet i september 2021. Han har en solid og innholdsrik bakgrunn med utdanning og yrkeserfaring innen medieproduksjon, IT og digital markedsføring. Som barn hadde Daniel store planer om å bli Bjarne Betjent fra Sesam Stasjon når han ble stor, men nå stortrives han i rollen som medierådgiver i Jobbnorge.

Daniel Korsnes-Nergård, Medierådgiver