Hvordan finne drømmekandidaten?

Vi har mer enn 30 års erfaring med stillingsmarkedsføring, og vi følger med på utviklingen. Med solid kompetanse og markedets beste teknologi, hjelper vi din virksomhet – stor eller liten – med å finne den rette.

Mediebyrået

Lurer du på noe?

Vi i teamet er klare til å hjelpe deg og bedriften din med treffsikker stillingsmarkedsføring i egnede kanaler.

De riktige medievalgene

Vårt mål er at du skal finne din drømmekandidat. Vi hjelper deg med markedsføring i de kanaler som er best egnet for din stilling, enten det er programmatiske annonsekjøp, sosiale medier, lokalavis eller andre nisjeprodukter. Vi sørger for at kunnskapen vi sitter på, til en hver tid er aktuell, slik at vi kan gi deg de beste rådene.

Blide medierådgivere som hjelper deg med målrettet stillingsmarkedsføring

Datadrevet kandidatsøk

Visste du at vi benytter en unik norskutviklet teknologi for stillingsmarkedsføring? Sammen med vår partner Frantz bygger vi stillingsdata om ulike målgrupper. Dette bidrar til at vi kan hjelpe deg med treffsikker stillingsmarkedsføring til alle typer stillinger på tvers av sosiale og digitale kanaler.

Les mer her

Servicen og fleksibiliteten hos Jobbnorge er virkelig bra. Selv om vi til tider kommer med ting etter fristene, kaster de seg rundt og gjør alt de kan for å få med annonsene våre. Jobbnorge kan varmt anbefales!

Beate Stølen Seniorkonsulent, rekrutteringskonsulent

Snakk til målgruppen

Hvem henvender du deg til? For å få oppmerksomhet må du bruke et språk som treffer godt i målgruppen din. Vi har god kompetanse på tekst, og hjelper deg å utforme gode budskap til ulike kanaler.

Vi gjennomfører ofte kreative prosesser

Våre medierådgivere

Vårt mediebyrå består av seks medierådgivere som hjelper deg med stillingsmarkedsføring. Vi har alle ulik erfaring og kompetanse slik at vi samlet sett har full kontroll på valg av mediekanaler, budskap, design og strategi.

Bli kjent med oss her

Faglig påfyll

Ønsker du å tenke nytt i måten du rekrutterer på? Rekrutteringshjørnet gir deg faglige artikler om alt innen rekruttering og stillingsannonsering.

Besøk bloggen

Vi hjelper disse med treffsikker stillingsannonsering

Logo fiskeridirektoratet
Logo Bodø Energi
Logo Bedriftskompetanse
Logo Bufetat
Logo UiB
Logo Skanska
Logo Miljødirektoratet
Logo NTNU