Jobbnorge inngår samarbeid med Gobi Stories

Sammen skal vi gjøre det enkelt å vise frem hverdagen i de forskjellige selskapene ved å gjøre det enkelt å dele videoer i story-formatet direkte i stillingsannonser.

Det har alltid vært en utfordring å presentere bedriftskulturen i stillingsannonser. Samtidig har det aldri vært viktigere å tiltrekke seg de beste kandidatene, noe som gjør at man alt for ofte ender opp med å bruke ord uttrykk som “ungt og utfordrende arbeidsmiljø med spennende arbeidsoppgaver”.

Med integrasjonen mellom Gobi Stories og Jobbnorge håper vi at den tiden er forbi, der vi sammen har gjort det superenkelt å vise frem hverdagen i bedriften ved hjelp av video og de ansatte sine egne ord. Video-storyene filmes raskt av de ansatte selv, lastes opp i Gobi Story-plattformen og legges enkelt ut i stillingsannonsene på Jobbnorge.

 

Widerøe, et av de største flyselskapene i Norge, bruker Jobbnorge for sine stillingsannonser og Gobi Stories for å vise frem sin unike kultur og merkevare.

“Gobi Stories har gjort det enkelt for oss å vise frem vår bedriftskultur og gi jobbsøkere en innsikt i hva det vil si å jobbe hos oss,” sier HR-rådgiver i Widerøe, Sofie Helløy Schistad. “Det har også hjulpet oss med å tiltrekke oss de beste kandidatene og unngå feilansettelser. Vi er veldig fornøyde med partnerskapet mellom Gobi Stories og Jobbnorge og vil absolutt anbefale det til andre bedrifter.”

 

 

Noe av det som oftest går igjen blant kandidater som ser innholdet er at autensiteten og nivået av transparens gjorde at man ble interessert. Det er en økende trend nå der dette blir viktigere og viktigere, og potensielle jobbsøkere ønsker å se hva som gjør en bedrift unik og hva slags arbeidsmiljø de kan forvente seg. Ved å legge til videoinnhold i stillingsannonsene, gir du jobbsøkere en ektefølt innsikt i hva som gjør din bedrift spesiell. Dette vil også tiltrekke profesjonelle arbeidstakere som kanskje ikke aktivt søker etter en ny jobb, men som kan være interessert i å utforske mulighetene dine.

Ved å gi et autentisk innblikk i bedriften kan du også unngå feilansettelser. Potensielle jobbsøkere som ikke nødvendigvis vil trives vil sannsynligvis avslutte prosessen tidlig, mens de som passer bedre vil være mer sannsynlig å søke og til slutt bli en verdifull del av teamet ditt. Her kan man til og med være heldige og tiltrekke seg dyktige kandidater som ikke aktivt søker etter ny jobb, men som kan være interessert i å utforske mulighetene sine.

Partnerskapet mellom Gobi Stories og Jobbnorge har gjort det enkelt for bedrifter å vise frem sin unike bedriftskultur og merkevare i sine stillingsannonser. Med autentisk og transparent innhold kan bedrifter tiltrekke seg de beste kandidatene og unngå feilansettelser.

 

For mer informasjon om hvordan du kan dra nytte av partnerskapet mellom Gobi Stories og Jobbnorge, kan du ta kontakt med oss for å få hjelp til å komme i gang.